,

Kreatív asztalszám ötletek

Az asztalok számozása

Az asztalszámnak ugyanolyan fontos szerepe van az esküvőn, mint bármi másnak, ezért nem szabad megfeledkezni róla. Az ültetési rend részeként kiemelt funkcióval bír, hiszen segíti a vendégek tájékozódását, hogy hamar megtalálják a helyüket az asztaloknál.

Összeszedtünk Nektek néhány ötletet, ha még mindig gondban vagytok, hogy milyen stílusú asztalszám mutatna jól a dekorációban.

Fa asztalszámok

Rusztikus esküvőt terveztek? Vagy egyszerűen csak szeretitek az egyszerű, természetes dolgokat? A fa hatású táblák kihelyezésével egy kis bájt csempészhettek az asztalra, ráadásul rengetegféle változatban megvalósítható ez az elképzelés.

Arany asztalszámok

Az arany színnel ragyogó hatást adhattok a dekorációnak, csillogó bevonatú számokkal pedig igazán figyelemfelkeltő és elegáns benyomást érhettek el.

Lézervágott asztalszámok

A klasszikus vonalat követik a lézervágott technikával készült díszítések, melyek fából és aranyból egyaránt jól mutatnak.

Geometrikus asztalszámok

Modern esküvők elengedhetetlen kelléke egy olyan minta és forma, ami egyáltalán nem hétköznapi.

Keretbe foglalt asztalszámok

Itthon talán ez a legismertebb díszítési forma. Népszerűsége abban rejlik, hogy sokféleképpen variálható és nagyon személyessé tehető, ha kézzel írjuk rá a számokat.

Akvarell asztalszámok

A vízfesték hatás igazán éteri benyomást kölcsönöz az asztalnak. Lehet festett vagy nyomtatott, különleges éke lesz a dekorációnak.

Alternatív asztalszámok

Valami egészen egyedit és személyeset szeretnétek? Ha igen, akkor felejtsétek el a számokat és találjatok ki különböző témákat! Kedvenc könyv vagy film címek, városok, ahol szívesen töltitek együtt az időt; közös hobbik asztalszámként megjelenítve. Használjátok a fantáziátokat és élvezzétek a játékos hangulatot!

További inspirációs képeket Pinterest oldalunkon találhattok:

https://hu.pinterest.com/weddingway_eskuvoszervezes/asztalszámok-table-numbers/

Jó készülődést kívánunk!

Fruzsi és Anita