,

Mi kerül az asztalra?

Próbavacsorán jártunk

Múlt héten volt alkalmam vőlegényemmel együtt ellátogatni esküvőnk helyszínére, hogy megkóstolhassuk az általunk kiválasztott ételeket. Külföldön ez már régóta bevált szokás, de manapság már itthon is egyre több helyszín nyitott és várja az ifjú párt, hogy megmutassa, mire számíthatnak majd az esküvőn. Én ezt nagyon jó ötletnek tartom, hiszen a vendégek számára extra fontossággal bír a vacsora, így nem csoda, ha kíváncsi vagyok arra, milyen menüvel kedveskedek nekik.

A vacsora alkalmával tehát minden általatok kért ételt bemutatnak, végigkóstolhatjátok az előételt, levest, főételt és a desszertet (amennyiben ezt a helyszín biztosítja) is. Ha valami nem tetszik, akár a tálalási módon, akár a mennyiségen, érdemes jelezni, nehogy meglepetések várjanak az esküvő napján.

Mi egy napsütéses vasárnapi délutánon érkeztünk szeptemberi esküvőnk helyszínére, ahol már nagyon vártak minket, ugyanis előre meg volt terítve egy asztal a Balaton közvetlen közelében, így igazán kellemes perceket tölthettünk el finom ételek társaságában. 🙂 Sajnos az idő nem volt olyan kegyes, és a főételek felszolgálását követően esni kezdett az eső, de bent, a rendezvényteremben folytatva étkezésünket, mit sem változtatott azon a tényen, hogy mosolyogva ízleltük a háromféle főételt, egymásnak mondogatva, hogy melyiket érdemes még megkóstolni.
A vacsorát követően sikerült tisztázni még néhány kérdést a szervezéssel kapcsolatban, de szerencsére hamarosan úgyis megyünk ismét! 🙂 Annyira fel voltunk dobódva aznap, hogy alig akartunk eljönni és hazafelé is végig a nap eseményeiről beszélgettünk.

Párom szavait idézve zárom most a soraimat: „ A próbavacsora a szervezés legjobb része.” 🙂

Próbavacsora

Szép napot Nektek! 🙂

Anita

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *