Karácsonyi eljegyzés

Szenteste lánykérés?

Sokan cikinek tartják, sokan meghatónak? Ti mit gondoltok?

Lázasan készülődünk a karácsonyra, a szeretet ünnepére, akár ajándékokkal, akár a család összetartásával. Sütés, főzés, csomagolás, néhány kedves szó a szomszédnak, időseknek, akik egyedül vannak. Na de mi a helyzet a lánykéréssel? Miért jó, ha akkor kéri meg kezünket életünk szerelme? Szép gesztus, hiszen együtt a család, még meghittebb a pillanat, a szeretet érzése lengi át az ünnepet, a szülők sem maradnak ki semmiből, elsőként lehet az  édesapától elkérni lánya kezét.

Eljegyzés

Manapság azonban a nők többségét a hideg rázza ki a karácsonyi lánykéréstől, a közösségi oldalak hemzsegnek az elgyeztett barátnőktől, ismerősöktől. Szingliként ki nem állhatod ezeket a napokat, a kapcsolatban lévők pedig irigykedve mesélik párjuknak, hogy bezzeg a legjobb barátnőjük még csak 2 éve jár szíve választottjával, de már az eljegyzés is megtörtént.  Persze mindenki álmodozik a várva várt pillanatról: ki a szabad ég alatt, ki a baráti társaság előtt, ki egy romantikus hétvégi kiruccanás alkalmával, ki otthon meghitt környezetben, ki pedig búvárkodás közben szeretné átélni élete egyik meghatározó élményét.  De miért is ilyen nagy az elvárás?

Szerintünk nem az a fontos, hogy alkalomhoz köti-e a párod (karácsony, Valentin nap, születésnap), hanem, hogy ha az év 365 napjából bármikor kéri meg a kezed, akkor Te igent mondj! Hiszen, ha szenteste áll eléd, te pedig a nyaraláskor várod, akkor is biztosan hozzámész és nem fogsz tanakodni azon, hogy miért ekkor történt. Nagyon meghitt és emlékezetes pillanat, amire mindig emlékezni fogsz és büszkén meséled barátnőidnek és családodnak, ebben biztos lehetsz! 😉

Ha pedig még nem történt meg a lánykérés és a párod épp olvassa a blogot, de nincs ötlete és egy igazán különleges alkalmat szeretne neked szerezni, akkor ne habozzon, hiszen a WeddingWay csapata szívesen segít megszervezni ezt az örömteli pillanatot is, legyen az akár kicsit extrémebb, vagy csak egy romantikus vacsora a város szívében!

Örömökben és szeretetben gazdag boldog új évet kívánunk! 🙂

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *