Út a boldogsághoz

Esküvői ajánlataink

Az esküvőszervezők többsége hazánkban jutalékos rendszerben (úgymond „ingyen”) dolgozik. Ha belegondoltok, manapság sajnos semmi nincs ingyen, minden szolgáltatásért fizetni kell. Ha a jutalékos rendszert választjátok, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy vajon mi éri meg az esküvőszervezőnek? Ha olyan szolgáltatókat ajánl, akinek a díja közepes és nem sok jutalékod ad vagy olyat, aki drágább, így többet kap belőle a szervező…

A hosszú, hónapokig tartó munka miatt szervezési díjat kérünk tőletek, hiszen fontos számunkra, hogy tisztán lássátok az ajánlatban is, hogy csak a Ti igényeiteknek megfelelő szolgáltató került bele. A szervezői díj az esküvő teljes költségének kis részét teszi ki, de ha belegondoltok mennyi időt és energiát tudunk Nektek megspórolni, akkor talán rájöttök, hogy miért is érdemes esküvőszervező segítségét kérni.

Teljes körű

Az esküvő lebonyolítása az általunk ajánlott szolgáltatókkal. Az ajánlatkészítést követően az esküvőig felmerülő problémákat és kéréseket nagy odaadással és precizitással végezzük, aminek következtében szervezési díjat számolunk fel. Ez az ár tartalmazza a konkrét esküvőre való felkészülést, telefonálást, helyszínre való többszöri utazást és bejárást, egyéb költségek fedezését valamint a Nagy Napon történő jelenlétet mindkettőnk részéről, hogy az esetlegesen felmerülő kellemetlenségek hamar megoldódjanak.

Egyedi

Ha már csak néhány szolgáltató hiányzik ahhoz, hogy tökéletes legyen az esküvőtök (például: Cinematográfus-Fotós; Dekoráció-Zenekar-Fotós; stb.) és partnereink közül sikerül megtalálni a megfelelőt, akkor ebben az esetben is ugyanolyan lelkiismeretesen végezzük munkákat, tehát telefonálunk, levelezünk, egyeztetünk és jelen vagyunk a Nagy Napon is.

Nagy Napi Koordináció

Ha Ti magatok szervezitek az esküvőtöket, de szükségetek van valakire, aki a Nagy Napon kézben tartja a dolgokat, koordinálja a szolgáltatókat és intézi a felmerülő problémákat, akkor ezt a feladatot is készséggel vállaljuk. Szolgáltatásunk továbbá tartalmazza az esküvő előtti konzultációt valamint a forgatókönyv elkészítését is.

Saját Esküvői Weboldal

Szeretnétek meglepni vendégeiteket egy olyan személyre szabott weboldallal, amin Ti vagytok a főszereplők? Ha igen a válasz, akkor mi ebben is segítünk, hiszen profi csapatunk vállalja, hogy elkészíti Számotokra az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő weboldal szolgáltatást, ami garantáltan tetszeni fog mindenkinek! Mit jelent mindez gyakorlatban?

Esküvői tanácsadás

Ha úgy döntöttetek, hogy nem szeretnétek esküvőszervező segítségét kérni az esküvő lebonyolításához, de a szervezés során problémába ütköztetek, akkor érdemes ezt a szolgáltatást választani, hogy hasznos tanácsainkkal segíthessük munkátokat!