Save The Date Kártya

A „Ne feledd a dátumot” kártya készítése is egyre közkedveltebb hazánkban a párok körében. Mi is ez valójában? Ha mindent időben elkezdünk szervezni Nektek, akkor jó esetben 10-12 hónap áll a rendelkezésünkre, természetesen ilyenkor azért a meghívók kiküldése még korai lenne, ezért praktikus megoldás kiküldeni ezeket a Save The Date kártyákat a vendégeknek, ezzel is jelezve nekik, hogy hamarosan eljön az esküvőtők napja. Különösen akkor tűnik jó ötletnek, ha a nyári szabadságok idejére esik a ceremónia, hiszen így mindenki tud készülni és úgy időzíteni, de azért akinek tavasszal vagy ősszel van az esküvője, azok a párok is nyugodtan meglephetik szeretteiket ezzel a kedves gesztussal. A kártyákat érdemes 5-6 hónappal a nagy nap előtt kiküldeni, így ti is felkészülhettek a létszámot illetően.

Formailag nincsen semmilyen megkötés a kártyákkal szemben, elegendő a kedvenc közös fotótok, az esküvőtök időpontja és helyszíne, vagy ha már van kialakult stílus és színvilág a dekorációval kapcsolatban, úgy ötletes lehet, ha a kártya hangulata is harmonizál az elképzeléseitekkel.

Ti is szeretnétek ötletes és egyedi, saját elképzelések alapján megtervezett előzetes meghívót küldeni a násznépnek? Ha minket választotok, akkor teljes körű esküvőszervezés kifinomult csomagjában ezt a szolgáltatást ajándékba kapjátok tőlünk.