Kik vagyunk mi?

Ismerjetek meg minket!

Nagy örömmel és izgalommal kezdünk hozzá az esküvői előkészületeknek, rugalmasan kezeljük a megbeszéléseket és szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a nap bármely szakaszában számíthattok ránk. Fontos számunka, hogy bízzatok bennünk, hogy ezáltal a bizalom által mi is átélhessük életetek egyik legcsodásabb fejezetét és együtt írhassuk a történetét.

Pej Fruzsina

Esküvőszervező

Kacsák Anita

Esküvőszervező

weddingway csapat

Miért pont esküvőszervezés?

Fruzsi: Mindig is érdekelt a rendezvényszervezés világa és szeretek emberekkel foglalkozni. Számomra fontos, hogy olyan dolgot csinálhassak, amibe szívemet-lelkemet beleadhatom és az esküvőszervezés egy pontosan ilyen hivatás. Csodálatos dolog két ember elképzeléseit, kívánságait valósággá formálni és végigkísérni őket életük egyik legfontosabb és legszebb napjáig. Nincs két ugyanolyan esküvő vagy két ugyanolyan pár, így mindig lehet újat tanulni és új élményekkel gazdagodni. Jó érzés együtt megvalósítani ezt a különleges napot és együtt örülni a siker után!

Anita: Az esküvők világa felnőttként fogott meg és varázsolt el igazán. Főiskolai diplomám megszerzése után jó néhány évvel gondoltam egy nagyot, rendezvényszervezői tanulmányaimat és tudásomat felhasználva létrehoztam a WeddingWay Esküvőszervező Irodát, hiszen fontos volt számomra, hogy olyan munkát végezzek a jövőben, amivel segíthetem az ifjú párok nagy napját még szebbé varázsolni. Hiszen számomra az esküvő nem jelent mást, mint egy olyan mély és bizalmas kapcsolatot két ember között, amely alkalmával mindazok előtt, akik fontosak, örök hűséget fogadunk egymásnak. Ez valóban egy olyan megfoghatatlan élmény, aminek emlékei megszépítik a kapcsolatot; megható könnyek, családi és baráti ölelések áradata fogad aznap és bíztat arra, hogy hosszú, boldog életünk legyen egymás oldalán. Sokunk számára ez jelenti a Nagy Napot, amiről már gyerekkorunk óta álmodunk, azt a bizonyos Napot, amikor Életünk Szerelme mellett mondjuk ki a boldogító Igent. Mindez csupán érzelgős vágyálom lenne? Nem hiszem. Mindenkiben ott van ez az elképzelés, csak nem egyformán. És pont ettől a különbségtől vagyunk mások, mégis egy dolog közös: esküvőt szeretnénk!

Mi az a három tulajdonság, ami megvan bennem ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk?

Fruzsi:

Kreativitás – Nincs olyan dolog, amit ne tudnánk megoldani. Mindig vannak újabb és újabb ötletek, amivel tökéletessé tehetjük a nagy napot.

Rugalmasság – Legyen nappal vagy éjszaka, én igazodom a ti napirendetekhez és akkor konzultálunk, amikor Nektek a legjobb!

Megbízhatóság – Mindig a ti érdekeiteket nézem és mindent megteszek azért, hogy a nagy nap úgy alakuljon, ahogy elképzeltétek.

Anita:

Precizitás – A tökéletesség az apró részletekben rejlik, ezért mindig figyelek arra, hogy semmi ne maradjon ki a szervezés során.

Pontosság – Fontos számomra, hogy a megbeszélt határidőkhöz tartsuk magunkat, a találkozók alkalmával és a nagy napon is kiemelt hangsúlyt fektetek arra, hogy minden a megadott idő szerint alakuljon.

Elhivatottság – Munkámat teljes erőbedobással és szeretettel végzem. A párok érdekeit képviselve és fáradalmat nem ismerve állok neki a szervezésnek.

A szervezés során melyik a kedvenc időszakom?

Fruzsi: Minden részét egytől egyig imádom! De talán a kedvenc részem az, amikor a nagy napon látom, ahogy a kiválasztott helyszín percről percre szebbé alakul, az emberek izgatottan sürögnek-forognak, mindenki végzi a dolgát és kezd a dolog egy kerek egésszé összeállni. Ilyenkor bennem is van egy bizsergő érzés, hogy a tervekből végre valóság lesz.

Anita: A hónapokig tartó készülődés során szeretem megismerni az ifjú párt, hiszen jó látni, ahogy hónapról hónapra együtt formáljuk ennek a varázslatos napnak a menetrendjét. Az abszolút kedvencem azonban az, amikor ott állok a gyönyörűen feldíszített teremben az esküvő napján és izgatottan várom én is menyasszonyt, akit vőlegénye először pillant meg csodaszép ruhájában.

Mikor vagyok elégedett a munkámmal?

Fruzsi: Amikor a nagy napon látom a páron a nyugalmat és az elégedett mosolyt. Mindennél többet jelent, hogy sikerült egy kis „terhet” levenni a vállukról és aggodalom nélkül készülhettek életük egyik legszebb napjára!

Anita: Amikor az ifjú pár is elégedett és valóban úgy sikerült minden, ahogy ők megálmodták!

Szívvel – lélekkel dolgozunk azon, hogy Nektek tökéletes esküvőtök legyen!