Esküvőszervezők Szakmai Konferenciája

Április első vasárnapján először vett részt kis csapatunk a minden évben megrendezésre kerülő Esküvőszervezők Szakmai Konferenciáján. Idén ez a volt hetedik alkalom, amelynek az NDustrialStudios adott otthont. Fruzsival már izgatottan vártuk ezt a napot, hiszen szerettük volna megtudni, hogy mit is takar ez az esemény és persze megismerkedni a szakmabeli kollégákkal.

Vasárnap reggel fél 10-től már várták a helyszínen a vendégeket, gyors regisztrációt követően megkaptuk a kis névtábláinkat, majd mielőtt elfoglaltuk volna a helyünket, körbenéztünk a gyönyörű és nagyon hangulatos stúdióban, amelyben három különböző enteriőr kapott helyet. 10 óra után nem sokkal elkezdődött a konferencia. A nap folyamán különböző szolgáltatóktól hallottunk hasznos tippeket és tanácsokat, amelyek az eddigi tudásunkat bővítették, hiszen érdemes lehet tudni például nekünk is, hogy miért nem jó a nyári melegben, tűző napon a kreatív fotózást szervezni. A szakmai előadásokon kívül, új szolgáltatók bemutatkozását is meghallgathattuk, akik nemcsak szóban, hanem gyakorlatban is megmutatták magukat, hiszen az ebédszünetben a finomságokon kívül még szórakozhattunk is pl. egy selfie tükör segítségével, vagy a Mr. Pancake csapatával, akik nagyon szuper ehető karikatúrát készítettek palacsintából.

Sajnos csak úgy repült az idő aznap, a konferencia délután 16 órakor zárult. Úgy gondolom, érdemes volt megmutatni magunkat és jelen lenni ezen a szakmai rendezvényen, hiszen sok olyan újdonsággal gazdagodtunk, amelyek a jövőben segítségünkre lehetnek, illetve üres kézzel sem távozhatott senki, hiszen minden résztvevőnek egy egyedi csomagolású, finom rozé bort ajándékoztak! 🙂

A profi fotókat a Dupla Expo Wedding Photography csapatának köszönhetjük!