Menyasszonyi és koszorúslány köntös kollekció

Gyönyörű menyasszonyi köntös az esküvő reggelén

Attól a perctől kezdve, hogy felébredsz, az esküvőd napja csak a szépségről és kényelemről kell, hogy szóljon. Ahogy a készülődés kezdetét veszi, bújj bele egy gyönyörű menyasszonyi köntösbe, amelyben igazán nőies és csinos lehetsz, hiszen tudod, hogy ez a nap bizony különleges lesz.

E csodálatos kollekció célja, hogy kényeztessen, amíg a szakemberek kezelésbe veszik a hajadat, sminkedet. Nem is beszélve arról, hogy pótolhatatlan képek születhetnek a készülődésről.

Válassz egy selymes szatén darabot vagy egy szép vintage ihlette virágos köntöst! Amíg eljön az idő, hogy belebújj a menyasszonyi ruhádba, addig élvezz ki minden percet a koszorúslányaiddal egy luxus menyasszonyi köntösben!

Gyönyörű koszorúslány köntös: A tökéletes ajándék

Nincs is szebb dolog, mint megajándékozni szeretett barátnőidet, egyedi, akár névre szóló köntösökkel, ami örök emlék marad nekik, egy igazi kincs; nem mellékesen pedig nagyon jól mutat a fotókon is!

Ha teljes körű esküvőszervezést kértek tőlünk, akkor 10 % kedvezménnyel vásárolhatjátok meg ezeket a csodás darabokat! Keressetek minket bizalommal!