Nincs jobb az igaz barátságnál

Sziasztok!

A barátság nagyon fontos szó az ember életében. Meghatározó, nélkülözhetetlen és megbízható. Életünk során kevés olyan partnert szerzünk, akik valóban igaz barátok. A haver és a barát között elég nagy különbség van. Barátból kevés van, és ami a legfontosabb, hogy megbízhatóból még kevesebb. Akire igazán számíthatunk bajban, örömben, bánatban.

Mi igazán szerencsések vagyunk, hiszen most volt 2 éve, hogy barátnők vagyunk! Egy közös munka során ismerkedtünk meg, és egyből teljes volt az összhang, ami azóta is megbonthatatlan.  Ott vagyunk egymásnak a jóban-rosszban. Mindig számíthatunk egymásra és biztosan tudjuk, hogy ez egy életre szóló barátság!

Sok emberre azt hiszük, ő a legjobb barátunk, hiszen 10-15 éves barátságokról beszélünk, de sajnos vannak pontok az életünkben, amikor rájövünk, hogy mégsem. Sokszor nem az együtt eltöltött évek számítanak, hanem az, hogy milyen életszakaszokban vagyunk ott a másiknak. Párkapcsolatban is ez sokkal többet számít.

Nem a megtett idő, hanem a megtett út a fontosabb.

Az esküvőnk napján talán a legfontosabb, hogy mellettünk legyen a legjobb barátunk vagy az, aki nagyon fontos! A szervezéstől kezdve, a nagy napig jó, hogy ott van és segít mindenben. A stressz levezetésében, megnyugtató szavaival és segítőkészségével.

Nekünk talán duplán jó, hiszen ez a szakmánk és még jobban tudunk majd egymásnak segíteni a nagy napon. Egyikünk esküvőjére már jövőre sort is kerítünk, ami nagyon nagy izgalommal tölt el mindkettőnket! A nagy nap dupla megmérettetés lesz, alig várjuk! 🙂

Sajnos az ember nem mindig tudja azt csinálni, amit szeretne, ezért követni kell az álmainkat, vágyainkat és nem szabad megelégedni azzal, amink van.

Barátság

Üdv,

Anita&Dorka

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *